Trutnovskou TOP 09 nově povede Emil Kudrnovský

Regionální organizace TOP 09 Trutnov si na svém sněmu zvolila nové vedení. Trutnovskou organizaci nově povede ředitel Základní školy a Mateřské školy Bílá Třemešná Emil Kudrnovský. V pondělí o tom rozhodli delegáti sněmu, který proběhl ve Dvoře Králové nad Labem. Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni primářka rehabilitačního oddělení nemocnice Trutnov Silvie Šidáková, vedoucí pracovník ve vzdělávací organizaci a zastupitel města Vrchlabí Lukáš Teplý.  

8. 10. 2024

„U nás na Trutnovsku bych rád dělal politiku, která je postavena na zdravém rozumu a osobní odpovědnosti. Odmítám populismus a prázdné sliby. Boj proti populismu je maraton, nikoliv sprint. Je potřeba vytrvalosti a dlouhodobé strategie. Spolu to dáme! Děkuji za podporu! Ať žije venkov,“ uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Trutnov Emil Kudrnovský.  

Regionální výbor trutnovské TOP 09 doplňuje vedoucí noclehárny v Trutnově Filip Bělík a prokuristka firmy Petra Sychrová.   

Podpořit delegáty sněmu přijeli místopředseda krajské organizace TOP 09 Oldřich Bittner a místopředseda Liberálně ekologické strany Jan Balcar.   

Romana Matula

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme