Práce expertních skupin je důležitá

18. 2. 2015

Čtrnáct dní na přelomu měsíce ledna a února patřilo intenzivnímu setkávání expertních skupin TOP 09 při Středočeském kraji. Předsedové a členové jednotlivých expertních komisí měli možnost sdílet svoje zkušenosti a problémy, se kterými se oni sami či obce a města potýkají na komunální a krajské úrovni. Středočeské expertní skupiny rovněž měly možnost zhodnotit a vyjádřit se k Auditu vlády, který byl připraven TOP 09 jako největší opoziční stranou.

Samotné expertní skupiny se zaměřují na řešení konkrétních problémů například v oblasti dopravy, školství, občanské společnosti, zahraniční politice, životního prostředí atd.

Závěrem každého setkání expertních skupin bylo vytyčení si základních bodů, kterými se následující období bude komise ve Středočeském kraji zabývat a řešit.

„Velice si vážím toho, že mezi našimi členy jsou desítky lidí, kteří jsou experty ve svých civilních povoláních. Vím, že se s nimi musíme jako strana naučit lépe komunikovat.“ dodala místopředsedkyně TOP 09 Helena Langšádlová.

Výstupy a podněty expertních skupin Středočeského kraje jsou předlohou pro komunální politiky, krajské zastupitele ale i celostátní expertní skupiny TOP 09, se kterými krajské komise spolupracují.

Veronika Teplá, Středočeská kancelář TOP 09

Přílohy
PDF Práce expertních skupin je důležitá.pdf (266.7 kB)
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme