Mládí členové a podporovatelé TOP 09 založili ve Středočeském kraji TOP tým

28. 7. 2016

Mladí členové a podporovatelé TOP 09 ze Středočeského kraje ve čtvrtek založili spolek TOP tým Středočeský kraj. Na ustavující schůzi se diskutovalo o náplni činnosti spolku, ale také nad přípravou nadcházejících voleb. Setkání proběhlo za účasti předsedkyně krajské organizace TOP 09 Heleny Langšádlové a dalších členů krajského předsednictva TOP 09.

Po několika iniciačních schůzkách se v Praze ve čtvrtek 28. července 2016 sešla ustavující schůze spolku TOP tým Středočeský kraj. Cílem spolku je sdružování mladých lidí liberálně-konzervativního smyšlení, kteří se zajímají o veřejné dění a rádi by se na něm také aktivně podíleli.  Hlavní činností spolku bude aktivní podpora TOP 09 především v kampaních, pořádání vzdělávacích, kulturních a sportovních akcí pro širokou veřejnost či pořádání debat. TOP tým již vznikl v Praze, na Vysočině a v Libereckém a Plzeňském kraji. O jeho založení se jedná i v dalších krajích.

„Na spolupráci a naším TOP týmem se moc těším, jsou plni energie a skvělých nápadů. Jsou to právě oni, jejich generace, pro které děláme naši dlouhodobě odpovědnou politiku,“ řekla na úvod setkání poslankyně a předsedkyně krajské organizace TOP 09 Středočeský kraj Helena Langšádlová

„Jsem pyšný, že máme v našich řadách tak inteligentní a pozitivní lidi, kteří vnímají svět kolem sebe a hlavně mají chuť dělat něco i pro druhé. Rád bych dal našim mladým členům a podporovatelům prostor pro jejich názory,“ dodává Petr Tiso, kandidát TOP 09 na hejtmana ve Středočeském kraji.

 „Nízkou veřejnou angažovanost a občanskou vzdělanost mladé generace vnímám jako vážný problém dlouhodobě a to mne právě dovedlo k založení spolku TOP tým ve Středočeském kraji. Našim cílem je oslovit mladou generaci a posilovat vědomí o základních pilířích liberální demokracie jako jsou svoboda, úcta k minoritám a budování sociálních vazeb,“ uvádí Vojtěch Vais, nově zvolený předseda TOP týmu Středočeský kraj a hlavní iniciátor založení spolku. Za místopředsedy spolku byli zvoleni Oskar Blažek a Barbora Ullrichová. Dalšími členy výboru se stali Petr Křemen a Tomáš Zajíček.

Oskar Blažek, místopředseda TOP tým Středočeský kraj

V Praze, 28. července 2016

Kontakt:

Vojtěch Vais, předseda TOP tým Středočeský kraj

vojtech.vais@stc.top09.cz; 731 360 696

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme