Dominik kandiduje do Senátu, zapojte se do kampaně

21. 8. 2024

Milí přátelé a podporovatelé,

na budoucnosti naší země a jejích občanů mi velmi záleží. Proto chci být u toho, když se o naší budoucnosti rozhoduje. Cítím, že je teď ten nejvhodnější čas. Chci být aktivní, když se schvalují nové zákony, od kterých se bude odvíjet život v České republice.

Právě proto jsem se rozhodl kandidovat do Senátu ve volebním obvodu číslo 41 Benešov, do kterého patří Benešovsko, Říčansko, Jesenicko a Kostelecko. Ve funkci senátora Parlamentu České republiky hodlám zúročit svou povahu, odhodlání i zkušenosti a co nejlépe reprezentovat nejen náš obvod, ale i celou Českou republiku. 

Moje senátní kampaň ovšem zdaleka není jen o mně – je o nás všech, o našich dětech, rodičích, sousedech, o celé naší komunitě. Je to příležitost postavit se za hodnoty, které sdílíme, a za budoucnost, kterou tady chceme mít. Jsem přesvědčen, že společně můžeme dosáhnout velkých věcí, ale zároveň vím, že bez Vás to nedokážu. 

Potřebuji Vaši pomoc - Váš čas, energii, nápady a podporu.

Pokud chcete být součástí mojí kampaně a podpořit tak mou cestu do Senátu ČR, zapište se,prosím, do našeho formuláře.


Vaše energie, nadšení a odhodlání jsou tím, co naši kampaň pohání a požene dopředu. Každá chvíle, kterou věnujete, každý rozhovor, který vedete a každý leták, který rozdáte nás posouvá ke společnému úspěchu. Nesmírně si vaší podpory a aktivní pomoci vážím. 

Těším se na společná setkávání a věřím, že to společně dokážeme.

S úctou a vděčností,

Dominik Hašek
dominik-hasek.cz

KONTAKT

Veronika Jiravová
Manažerka kampaně Dominika Haška
mobil: 775 075 790
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme