Vávra: Poděkování

15. 10. 2014

Vážení dobrovolníci, sympatizanti a přátelé TOP09,

nejdříve bych rád poděkoval všem, kteří se rozhodli jít volit v prvním kole senátních voleb. Vím, že pro některé z Vás to bylo, z mnoha důvodů, obtížné. Děkuji Vám za tuto účast a podporu, a osobně si vážím každého hlasu, který jsem dostal. Přijďte volit i v kole druhém, každý hlas rozhodne. Na základě dohody TOP 09 a ODS o společném postupu v senátních volbách prosím naše voliče, aby podpořili ve druhém kole kandidáta ODS. I když to nemusí být lehké, ale nebud´me smutní.

Můj vlastní výsledek v prvním kole, kde jsem od Vás obdržel 5598 hlasů (15.66% z celkového počtu platných lístků), bohužel k postupu do druhého kola těsně nestačil. I tak mě však tento výsledek těší a zároveň zavazuje k tomu, abych i nadále pracoval pro občany našeho obvodu. Byl jsem Vámi opět zvolen do zastupitelstva MČ Prahy 9 a tuto podporu Vás, voličů, přijímám s pokorou. Udělám vše proto, abych byl ve své práci na radnici úspěšný a prospěšný, a to pro všechny občany.

Věřím, že moje nasazení v rámci senátního obvodu č. 24 přineslo i prospěch Vám všem při kandidatuře do zastupitelstev za TOP09. Všem úspěšným zastupitelům srdečně gratuluji a věřím, že společně najdeme příležitosti se i nadále setkávat.

Děkuji samozřejmě i všem voličům TOP09 v dalších obvodech, že šli k volbám a pomohli dostat čtyři naše kandidáty do druhého kola.

Chci také poděkovat Karlovi Schwarzenbergovi, za jeho podporu mé kandidatury i za jeho časté návštěvy obvodu a doufám, že budou pokračovat i do budoucna. Dále Miroslavu Kalouskovi za profesní informace, odborné přehledy i celému volebnímu štábu TOP 09 za vysoké nasazení.

Nejvíce však děkuji všem dobrovolníkům a spolupracovníkům, kteří se mnou v posledních měsících strávili nemálo času rozdáváním volebních materiálů, vysvětlováním našeho volebního programu a přesvědčováním nerozhodnutých. Mnohdy jsme spolu trávili v terénu více jak 14 hodin denně. Velice si vážím této práce a jsem hrdý na to, že jsem měl tu čest Vás osobně poznat. Naše společné úsilí samozřejmě těmito senátními volbami nekončí a pevně doufám, že TOP09 bude mít Vaší podporu i nadále, a že se tak společně sejdeme i v příští předvolební kampani.

Ještě jednou, upřímně děkuji.

Váš

Mgr. Jiří Vávra

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme