Suchý: V kampani sázíme na přímý kontakt s voliči

10. 9. 2014

TOP 09 v Plzeňském kraji oficiálně zahájila kampaň pro letošní podzimní senátní a komunální volby v úterý 9. 9. a to symbolicky v 9.09 hodin. Za senátní kampaň Ladislava Cabady strana plánuje dohromady utratit 500 tisíc korun, přesná částka pak bude záležet na výsledcích prvního kola senátních voleb. Na komunální kampaň v kraji TOP 09 vyčlenila 1, 2 milionu, z toho na kampaň v samotné Plzni, kde strana postavila devět kandidátek, půjde 1 milion korun.

Krajský volební štáb, který má na starosti jak senátní tak komunální kampaň letos povede místopředseda krajské organizace Petr Suchý. Volební štáb pracuje v tomto složení:

Petr Suchý – volební manažer
Adéla Jiránková - asistentka volebního manažera
Eva Šafránková – vnější a vnitřní komunikace, tiskové zprávy, koordinace s celostátním volebním štábem, web TOP 09, Facebook TOP 09
Petr Junek – grafika
Ludmila Toušková – asistentka kandidáta na senátora
Stanislav Jančík – online, nová média
Rostislav Malý - online, nová média
Rolando Arias - člen volebního štábu
Pem Communinaction – agentura zajišťující nákup outdooru, inzertních ploch a organizaci eventových akcí

V kampani sázíme jako obvykle především na přímý kontakt s voliči. Minimum billboardů a co nejvíce přímých diskusí se nám osvědčilo také při poslední velmi úspěšné kampani k volbám do Evropského parlamentu letos v květnu,“ říká krajský volební manažer Petr Suchý. Novinkou kontaktní kampaně v Plzni bude speciální cyklobar s pípou a koňský povoz. Kontaktní kampaň bude TOP 09 kombinovat s velmi efektivní kampaní na sociálních sítích.

TOP 09 bude v podzimních komunálních volbách kandidovat v 38 obcích a městech v Plzeňském kraji. Do Senátu pak nabídne TOP 09 společně s hnutím Starostové a nezávislí také dva kandidáty. Za obvod č. 9 Plzeň – město kandiduje známý politolog a vysokoškolský pedagog Ladislav Cabada, na Tachovsku pak za volební obvod č. 3 – Cheb úspěšný podnikatel Vítězslav Padevět, majitel firmy VEGA-TRUCKS.

Kompletní přehled všech kandidátní listin pro komunální volby 2014 naleznete na webu TOP 09 zde: http://www.top09.cz/regiony/plzensky-kraj/komunalni-volby-2014/

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme