Suchý: Přímý kontakt s voliči je pro nás nejdůležitější

25. 7. 2016

TOP 09 v Plzeňském kraji letos postavila samostatnou kandidátku pro volby do Zastupitelstva Plzeňského kraje, kterou vede primář Klatovské nemocnice Richard Pikner a do Senátu ve volebním obvodu č. 7 vysílá zkušeného plzeňského lékaře – neonatologa Jiřího Dorta.

Za senátní kampaň Jiřího Dorta strana plánuje utratit 500 tisíc korun, přesná částka pak bude záležet na výsledcích prvního kola senátních voleb. Na kampaň pro volby do zastupitelstva kraje vyčlenila 1, 5 milionu. Konečné částky se budou odvíjet od výše darů, které doputují na transparentní účet.

Krajský volební štáb, který má na starosti jak senátní tak komunální kampaň v Plzeňském kraji vede předseda krajské organizace TOP 09 Petr Suchý. Volební štáb pracuje v tomto složení:

Petr Suchý – volební manažer
Adéla Jiránková - asistentka
Eva Šafránková – vnější a vnitřní komunikace, tiskové zprávy, koordinace s celostátním volebním štábem, web, Facebook
Petr Junek – grafika
Michal Vozobule – analytik
Jonáš Syrovátka - analytik
Petr Denk – koordinátor dobrovolníků
Pem Communinaction – agentura zajišťující nákup outdooru, inzertních ploch a organizaci eventových akcí

V rámci letošní volební kampaně dále TOP 09 spolupracuje s firmou Effectix, která má na starosti kreativu a online kampaň na sociálních sítích.

V kampani sázíme jako obvykle především na přímý kontakt s voliči. Minimum billboardů a co nejvíce přímých diskusí je naší prioritou. Jsem přesvědčen, že naše samostatná kandidátka TOP 09 do krajského zastupitelstva je silnou protiváhou vůči současné koalici sociálních demokratů a komunistů, stejně tak jako vůči hnutí ANO, které vedou lidé bez politických zkušeností, jejichž chování v krajské politice nelze předvídat,“poznamenává Petr Suchý.

Málo lidí ví, že Česká republika je v jednom lékařském oboru jedna z nejlepších na světě. To je neonatologie a právě Jiří Dort patří k předním českým neonatologům. Jde o budoucnost našich dětí a bude dobré, když i tento lékařský obor bude v Senátu zastoupen. Jiří Dort je Plzeňák, který zná svůj obvod a má zkušenosti z městské politiky. Jsem přesvědčen, že bude důstojný zástupce Plzeňska v Senátu a doufám, že výsledek voleb bude opravdu sladkým dortem pro celé Plzeňsko,“ říká o Jiřím Dortovi čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

Novinkou kontaktní kampaně v Plzni bude speciální „mobilní ambulance TOP 09“, speciální kontaktní místa, kde budou kandidáti na hejtmana MUDr. Richard Pikner, Ph.D. a kandidát do Senátu doc. MUDr. Jiří Dort, Ph.D. kromě toho, že představí voličům svůj program, nabízet zájemcům měření tlaku a budou je informovat o prevenci a léčbě různých onemocnění. Kontaktní kampaň bude TOP 09 kombinovat s velmi efektivní kampaní na sociálních sítích.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme