Na plese tančila i ministryně Alena Hanáková

Reportáž z 2. reprezentačního plesu TOP 09 a STAN

31. 3. 2012

V pátek 30. března proběhl v plzeňské Měšťanské besedě společný reprezentační ples TOP a STAN. S plesovou sezónou se do Plzně přijela rozloučit řada významných osobností v čele s ministryní kultury Alenou Hanákovou. Na tanečním parketu jste tak během večera mohli spatřit například předsedu poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové Petra Gazdíka, senátora Jana Horníka či poslance Stanislava Polčáka. Nechyběl zde ani generální sekretář TOP 09 Pavel Severa či předseda Starostů z Karlovarského kraje Jiří Nešpor. Pozvání na ples přijal také primátor města Plzně Martin Baxa.

Ples společně zahájili a přítomné přivítali předsedové TOP 09 a STAN v Plzeňském kraji Marek Ženíšek a Pavel Čížek. Večerem přítomné provázel krajský místopředseda TOP 09 Tomáš Jílek, který se zhostil role moderátora a o dobrou pohodu na parketu se postaral taneční orchestr Miroslava Novotného. Pestrý program plesu otevřelo předtančení taneční školy Gregoriades, následovalo vystoupení skupiny Dance Nation a na úplný závěr pak barmanská show. Zpestřením večera pak bylo vystoupení známého plzeňského Dua Dubnička – Lahoda.

Na závěr pak za přítomnosti herce, režiséra a zastupitele Antonína Procházky proběhlo vyhlášení hlavních cen plesu. Mezi ty patřila večeře s ministryní kultury Alenou Hanákovou či předsedou poslaneckého klubu TOP 09 a STAN Petrem Gazdíkem. Výtěžek soutěže o ceny pak putoval do rukou občanskému sdružení TY a JÁ, které se věnuje podpoře volnočasových aktivit handicapovaných dětí. Symbolický šek na částku 18 000 korun převzal na pódiu předseda sdružení TY a JÁ Zdeněk Lahoda.

Děkujeme tímto všem hostům, partnerům a sponzorům, i těm, kteří se významnou měrou podíleli na organizaci letošního reprezentačního plesu.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme