Lída Toušková: Z krajské kanceláře TOP 09 až do Bruselu

22. 8. 2016

Během svého studia na Západočeské univerzitě v Plzni jsem se rozhodla získat praxi v oboru, kterému se chci věnovat. Z tohoto důvodu jsem rozeslala několik e-mailů do různých politických stran s žádostí o poskytnutí stáže. Ozvali se mi z kanceláře plzeňské TOP 09 a po absolvování velice příjemného osobního pohovoru jsem zde nastoupila jako stážistka.

Bylo to zrovna v době, kdy začínaly přípravy na volební kampaň do Senátu a obecních zastupitelstev a v kanceláři byla spousta administrativní i jiné práce. Zkušenosti, které jsem zde v tuto dobu načerpala, považuji za nedocenitelné. Krajská manažerka Eva Šafránková je profesionálka, od které se jistě každý může mnoho naučit ať již v oblasti managementu nebo komunikačních dovedností.

Kromě toho, že jsem měla možnost zlepšit své administrativní, pořadatelské i komunikační dovednosti, jsem při této stáži zažila i spoustu legrace. Kolektiv kanceláře i všichni ostatní členové TOP 09, se kterými jsem měla možnost spolupracovat, jsou přátelští lidé se smyslem pro humor. Navíc Vám stáž v krajské kanceláři může otevřít jiné dveře a poskytnout mnoho kontaktů a vazeb do budoucna. To se stalo i mně. Stáž v krajské kanceláři TOP 09 mi dopomohla ke stáži v Evropském parlamentu v Bruselu. Proto mohu všem stáž zde vřele doporučit.

Lída Toušková

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme