Klatovy hostily v pátek sněm regionální organizace Klatovsko a Domažlicko

23. 5. 2011

V pátek 20. května se od 19 hodin uskutečnil v prostorách hotelu Rozvoj v Klatovech druhý sněm Regionální organizace TOP 09 Klatovsko a Domažlicko. Sněm volil nový výbor a určil, že bude i v následujícím dvouletém volebním období pětičlenný. Předsedou byl zvolen dosavadní předseda Bc. Martin Kříž a místopředsedou Ing. Petr Turek, který tuto funkci také zastával i v minulém období. V dalším složení výboru už došlo ke změnám a ve výboru se tak objevila nová jména: Petr Poláček z místní organizace Klatovy a Mgr. Marcela Bryndová z místní organizace Horažďovice. Pátým členem výboru se pak stal Václav Mothejzík z místní organizace Domažlice, který v něm působí od loňského roku.

Páteční sněm také zvolil kromě delegátů na krajský sněm tříčlennou revizní komisi, jejímž předsedou byl zvolen Bc. David Klíma z místní organizace Klatovy.

"Jsou před námi volby do senátu a krajské volby, které se budou konat v příštím roce. Už nyní je však třeba začít pracovat, dávat si dohromady vhodná témata, která se stanou součástí našeho programu. Musíme také více oslovovat naše spoluobčany a vysvětlovat jim reformy, která naše strana dělá. To považuji za zvláště důležité. Nesmíme zapomínat ani na vyhledávání potencionálních členů, kteří nám pomohou rozvíjet aktivity strany," uvedl staronový předseda Bc. Martin Kříž.

Jako host se sněmu zúčastnil první místopředseda krajské organizace Plzeňského kraje Mgr. Jan Fluxa.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme