Chcete být volebním komisařem za TOP 09?

27. 2. 2014

Vážení přátelé,

dovolte, abychom Vám nabídli, stejně jako při minulých volbách, účast ve volební komisi ve Vašem okrsku. Volby do Evropského parlamentu proběhnou ve dnech 23.-24. května 2014 (pátek od 14.00 do 22:00 a v sobotu od 8.00 do 14.00). Náplní práce je dohlížet na regulérnost průběhu voleb ve volební místnosti a sčítání volebních lístků a hlasů. Tato činnost je dle zákona honorována.

http://www.mvcr.cz/clanek/zvlastni-odmena-za-vykon-funkce-clena-okrskove-volebni-komise.aspx

Pokud máte o tuto nabídku zájem,vyplňte prosím do prvního listu přiložené tabulky veškeré položky (údaje o členovi komise) a pošlete nám ji nazpět nejpozději do 10. 4. 2014 na email info@plz.top09.cz. Následně obdržíte email, ve kterém Vám potvrdíme, do které okrskové komise Vás budeme nominovat.

Do tabulky prosím vypište tyto důležité údaje:
Vaše jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo a adresu, kde jste přihlášeni k trvalému pobytu a dále také údaj, do které okrskové volební komise chcete být delegováni (uveďte vždy název obce a název okrskové komise, popř. její číslo) společně s Vaším telefonem a emailem.
 

Připomínám, že členem okrskové volební komise nemohou být samotní kandidáti a do každé komise můžeme nominovat pouze jednoho člena a jednoho náhradníka.

Prosím nabídněte členství v okrskové komisi vašim příbuzným, známým a kamarádům, kteří by o tuto činnost měli zájem. Ze zkušenosti víme, jak je tato práce důležitá pro regulérní průběh voleb!

Přílohy
XLS Excel pro vyplnění osobních dat se seznamem komisí na druhém listu.xls (226 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme