Chcete být volebním komisařem za TOP 09?

13. 9. 2013

Termín pro nahlášení prodloužen do 5.10.2013

Vážení přátelé,

dovolte, abychom Vám nabídli, stejně jako při minulých volbách, účast ve volební komisi ve Vašem okrsku. Předčasné volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky proběhnou ve dnech 25.-26. října 2013 (pátek od 14.00 do 22:00 a v sobotu od 8.00 do 14.00). Náplní práce je dohlížet na regulérnost průběhu voleb ve volební místnosti a sčítání volebních lístků a hlasů. Tato činnost je dle zákona honorována.

(Od 7. 10. 2008 byla odměna člena okrskové volební komise stanovena na 1300 Kč. S účinností od 1. 12. 2009 byly novelizovány prováděcí vyhlášky k volebním zákonům tak, že členovi okrskové volební komise a zvláštní okrskové volební komise, který není v pracovním poměru ani v poměru obdobném pracovnímu poměru, avšak je výdělečně činný, přísluší kromě odměny podle odstavců 1 až 3 náhrada ušlého výdělku za dobu výkonu funkce člena okrskové volební komise a zvláštní okrskové volební komise ve výši 43 Kč za hodinu, nejvýše však 340 Kč za jeden den.)

Pokud máte o tuto nabídku zájem, vyplňte prosím do prvního listu přiložené tabulky veškeré položky (údaje o členovi komise) a pošlete nám ji nazpět nejpozději do 5. 10. 2013 na email mého kolegy Jakuba Homolky : homolka@top09.cz. Následně obdržíte od Jakuba Homolky email, ve kterém Vám potvrdí, do které okrskové komise Vás budeme nominovat.

Tabulka musí obsahovat všechny následující položky:
Vaše jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo a adresu, kde jste přihlášeni k trvalému pobytu a dále také údaj, do které okrskové volební komise chcete být delegováni (uveďte vždy název obce a název okrskové komise, popř. její číslo) společně s Vaším telefonem a emailem.
 Jmenný seznam okrskových komisí v Plzeňském kraji a jejich čísla přikládáme v tabulce.

Připomínám, že členem okrskové volební komise nemohou být samotní kandidáti a do každé komise můžeme nominovat pouze jednoho člena a jednoho náhradníka.

Prosím nabídněte členství v okrskové komisi vašim příbuzným, známým a kamarádům, kteří by o tuto činnost měli zájem. Ze zkušenosti víme, jak je tato práce důležitá pro regulérní průběh voleb!

Děkuji Vám a velice si vážíme vašeho času a spolupráce.

V případě jakýchkoliv dotazů se na mě neváhejte obrátit.

S pozdravem

Eva Šafránková

krajská manažerka Plzeňský kraj

Přílohy
XLS Excel pro vyplnění osobních dat se seznamem komisí na druhém listu.xls (226 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme