Spojenci už zahájili kampaň pro krajské volby, chtějí osobně oslovit 30 tisíc voličů

„ Možná se ptáte, proč jsme za vámi takto přišli. Odpověď je jednoduchá. Spojili jsme se čtyři partaje pro náš kraj a máme za sebou výsledky. Nejsme tu ale kvůli našim stranám, nebo výsledkům. Jsme tu především kvůli lidem a pro ně. Nosným pilířem celé naší kampaně jsou tzv. Spojenecké porady, které probíhají v ulicích měst, ale hlavně přímo u dveří voličů napříč celým krajem. Naším primárním zájmem je, ptát se voličů, co by chtěli v našem kraji změnit. Přišli jsme se s nimi poradit, protože nás velmi zajímá jejich názor a chceme s nimi vytvořit spojenectví. I proto jsme naši kontaktní kampaň nazvali Spojenecké porady,“ říká lídr kandidátky, lidovecký Spojenec Ivo Slavotínek.

20. 6. 2024

„ Během Spojeneckých porad nejspíš zavítáme na místa, kde nikdy žádného politika lidé naživo neviděli. Rozjedeme se do celého kraje, do našich domovů, do prostředí, které známe. Jako starostka Jeseníku jsem s lidmi v každodenním přímém kontaktu, takže je mi tento styl velice přirozený. Dnes začínáme naši Spojeneckou poradu v obci Vlčice na Jesenicku a už se za místními velice těším,“ doplňuje s úsměvem spojenecká dvojka na kandidátce, topácká starostka Zdeňka Blištanová.

„ Spojenců jsou stovky a tisíce – doma, v rodinách, přátelstvích, spolcích a klubech. Když dají hlavy dohromady, je to síla. Stejně jako vy, i my Spojenci to tu máme rádi. Naše domovy, rodinu, přírodu a jdeme se za lidmi poradit, jak u nás v kraji mít pohodovější a klidnější život,“ dodává zelený Spojenec Daniel Řezníček.

spojenci4

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme