Olomouc: Zástupci vedení města se potkali s olomouckými podnikateli

24. 11. 2011 | 10:00

V pondělí 21. listopadu se v prostorách radnice konalo tradiční setkání vedení města s podnikateli z Olomouce. Akci organizovalo oddělení hospodářského rozvoje Magistrátu města Olomouc.

Pozvání primátora Martina Novotného přijalo přes šedesát zástupců významných firem a podnikatelů z Olomoucka, zejména výrobní firmy, stavební a developerské společnosti.

„Setkání vytváří prostor pro dialog města a podnikatelské veřejnosti, prostor pro odstranění bariér mezi úředníky, politiky a občany, potažmo i podnikateli," uvedl Novotný. Účastníci setkání byli informováni ze strany města o aktuálních tématech týkajících se firemního prostředí, nabídnuta byla i spolupráce při řešení případných potřeb podnikatelů.

Primátor představil aktuální developerské záměry, které by měly výrazně přispět k rozvoji města ze strany soukromých subjektů a jeho náměstci Ivo Vlach a Ladislav Šnevajs podnikatele seznámili se střednědobým investičním výhledem města a s připravovanou Kohezní politikou EU pro roky 2014 až 2020.

Díky veřejné a následně neformální diskusi se podařilo najít konkrétní témata k  řešení možné pomoci vzhledem k aktuálním potřebám místních firem.

parlamentnilisty.cz | 23.11.2011 | Rubrika: Obce voličům | Strana: 0 | Autor: olomouc.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme