Hudeček: TOPka je v Olomouckém kraji v dobrých rukou

V neděli 8. září proběhl v Olomouci 3. Krajský sněm TOP 09.

9. 9. 2013

Druhou zářijovou neděli se sjeli delegáti TOP 09 do krajského města, aby si zde zvolili nové vedení své organizace. na programu byla ovšem nejen volba předsedy, místopředsedů a členů krajského výboru, ale i diskuse o přípravách na předčasné volby. TOP 09 vnímá tyto volby jako jedny z nejdůležitějších od sametové revoluce. „tyto volby jsou pro nás soubojem o svobodu a demokracii v této zemi,“ dodal nově zvolený krajský předseda tomáš chalánek.

Do svého rodného města přijel podpořit své kolegy z TOP 09 i pražský primátor Tomáš Hudeček. „Srdcem jsem olomoučák a rád se sem vždy vracím. Očekávám dobrý volební výsledek i v Olomouckém kraji a jsem přesvědčen o tom, že pod vedením staronového krajského předsedy to nebude velký problém. Bude to úkol možná trošku obtížný, ale kdo neriskuje a nevěří si, tak nic nezíská,“ uvedl na sněmu Hudeček.

 

Místopředsedy byli zvoleni náměstek primátora města Olomouce Ivo Vlach, bývalý senátor Adolf Jílek a podnikatel z Přerova Jan Jüttner. Krajského volebního sněmu se zúčastnilo 37 delegátů . 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme