Senátor Pavera: Nabízím slušnou politiku, své zkušenosti, abych mohl lidem naslouchat a pomáhat

14. 6. 2024

O širokou podporu stran i osobností z regionu se může opřít Herbert Pavera, který ve čtvrtek 13. 6. zahájil svou předvolební kampaň. “Politik má naslouchat a pomáhat. Už šestým rokem nabízím služby bezplatné právní poradny, ve které jsme se s právníky věnovali více než tisícovce lidí a dalším stovkám zájemců jsme odpověděli e-mailem. Od začátku jsem chtěl přijít s něčím konkrétním pro lidi a jsem rád, že o to je tak velký zájem. Samozřejmě poradna bude pokračovat i nadále, pokud se nám podaří uspět,” řekl Pavera, který poděkoval za podporu všem zúčastněným.

V restauraci U Tří kohoutů v Opavě se vedle podporovatelů a novinářů zahájení kampaně zúčastnili představitelé čtyřech stran, které Paveru nominovaly. Marek Veselý, předseda místního sdružení ODS Opava ocenil práci senátora pro region: "Herbert je náš! Vždy se pral za Opavu a za celý volební okrsek. Věřím, že tomu bude tak i nadále."

Monika Klapková, předsedkyně regionální organizace TOP 09 Opava zdůraznila Paverovo vnímání politiky jako služby: "Jsem ráda, že Herbert zastupuje region v Senátu. Jak řekl Karel Schwarzenberg, politika je služba a Herbert slouží lidem."

Na zahájení promluvil i krajský předseda KDU-ČSL Bohuslav Niemiec: "Herbert je úspěšný senátor, člověk, který hájí zájmy regionu a já jsem rád, že ho můžeme podporovat a při něm stát."

Čtyřlístek uskupení Společně pro Opavsko uzavřela Pavla Brady, Zelení: "Jsem ráda, že Zelení znovu podpořili Herberta do Senátu. Osobně jsem ráda, že Herbert přijal tuto výzvu a opět kandiduje. Potřebujeme kvalitní osobnosti bez populismu. S Herbertem jsme si blízko nejen programově, ale i lidsky."

Senátor se zaměří zejména na kontaktní kampaň, hodlá objet celý region a navštívit každou obec na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku. Dlouholetý předseda Sdružení obcí Hlučínska bude pokračovat ve svých dosavadních aktivitách, ve kterých vysvětluje, jak může senátor svému regionu pomoci, pokud zastává aktivní roli prostředníka. K tomu mu také pomůže nová webová prezentace www.herbertpavera.cz, na které jsou zveřejněny výsledky jeho práce i volební program. Rozpočet kampaně nepřesáhne zákonem dané limity.

 

Více informací o Herbertu Paverovi najdete zde: https://www.herbertpavera.cz/o-mne

Kontakt pro média:

Adam Kubný
E-mail: adam@herbertpavera.cz
Tel.: +420 775 585 831
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme