TOP 09 v Karlovarském kraji jednohlasně vyzývá krajské zastupitele za TOP 09 a STaN, aby se angažovali v odstoupení náměstka hejtmana, Václava Sloupa.

12. 4. 2013

Vedení TOP 09 Karlovarského kraje se na svém řádném zasedání jednohlasně usneslo, aby se krajští zastupitelé za TOP 09 a STaN důsledně angažovali v odstoupení krajského radního pro oblast školství pana JUDr. Václava Sloupa.

Několik měsíců trvající spor o post krajského radního Václava Sloupa nevyřešila ani politická reprezentace kraje ve složení ČSSD a KSČM, ani studentská aktivita. Proto vedení TOP 09 v kraji vyzvalo své zastupitele k trpělivé snaze o odvolání tohoto bývalého politruka. Kromě zmiňovaného angažmá v  příhraniční stráži je dalším důvodem pro odvolání zjevná nekompetentnost radního pro výkon své působnosti v Radě kraje.

Je pro nás velmi zarážející, že i přes několik petic a výzev k odstoupení, jak běžných občanů kraje, tak učitelské a studentské obce k tomuto aktu zatím nedošlo. Proto jsme jednohlasně vyzvali naše zástupce a zástupce STaNu v krajském zastupitelstvu, aby se dále angažovali v otázce odstoupení pana Sloupa “ dodává krajský předseda TOP 09 Mgr. Petr Zahradníček.

V Karlových Varech dne 10. Dubna 2013

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme