Kampaň TOP 09 přinese akce na hradech, víno a cimbálku i Vášáryovou

Představení kampaně na tiskové konferenci

27. 4. 2010

Bohatý program má kampaň TOP 09, která na jižní Moravě naplno odstartovala koncem dubna. Naši kandidáti se snaží oslovit voliče především na akcích, kde se s nimi mohou potkat, a osobně se bavit o programu.

„Nemáme desítky miliónů jako konkurenční strany, proto nemůžou naše billboardy viset na každém rohu. O to víc se snažíme bavit se přímo s lidmi o jejich starostech, a jak jim může pomoci náš program," říká Anna Putnová, lídr jihomoravské kandidátky.

Po celý květen budou moci lidé narazit na informační stany v Brně, přijít také mohou na velké zábavné akce na hradech Veveří a v Boskovicích či besedovat s kandidáty na zajímavá témata. „V městech mimo Brno jsme vsadili na tradiční věci spojené s Moravou - víno a cimbálovou muziku," vysvětluje Jan Husák, dvojka jihomoravské kandidátky.

Kampaň podpoří například populární slovenská herečka, diplomatka a poslankyně Magda Vášáryová, která přijede v neděli 9. května na otevřenou debatu s Annou Putnovou.

Podrobné informace o akcích lze nalézt na Internetové adrese www.top09.cz/jmk.

Seznam akcí kampaně TOP 09 na jižní Moravě:

Kontaktní kampaň

Brno

V Brně je naplánováno celkem 101 možností na setkání s kandidáty v rámci kontaktní kampaně (ve většině městských částí). Lidé si odnesou kromě informací a propagačních tiskovin a předmětů také jablko.

Mimo Brno

Ve 24 městech po celém kraji mohou lidé přijít na zábavné odpoledne, kde budou moci ochutnat víno, vyslechnout si cimbálku a pro jejich děti bude nachystána řada atrakcí a soutěží, jako je například trampolína.

Největší akcí na závěr kampaně bude zábavné odpoledne ve středu 26. května ve Znojmě, které bude pokračovat večerní taneční party s programem v diskotéce Bermuda.

 

Nejenom o politice s Magdou Vášáryovou a Annou Putnovou

V neděli 9. května 2010 od 15.00 na zahrádce kavárny před Domem pánů z Lipé (Brno, nám. Svobody).

 

Seminář se seniory

V několika brněnských městských částech se bude konat seminář s Doc. RNDr. Annou Putnovou, Ph.D., MBA a Prof. MUDr. Romem Kostřicou, CSc na téma „Mezigenerační soužití a zdravý životní styl seniorů". Nejbližší seminář bude ve čtvrtek 29. dubna 2010 od 16:00 hodin v Brně - Žabovřeskách.

 

S TOP 09 na hrady

Hrad Boskovice

V neděli 2. května 2010, prohlídka zámku za netradiční vstupné (i do netradičních míst), výstava automobilových veteránů, výstava soch, hudba, dětské soutěže a program pro děti, skákací hrad, lukostřelba, pivo, limo, občerstvení za 9,- Kč, hudba DIXIELAND, okolo 16 hod jízda na hrad za překvapením.

Hrad Veveří

V sobotu 15. května 2010 při příležitosti Mezinárodního dne rodiny pořádá TOP 09 ve spolupráci se správou hradu Veveří akci „Středověk na hradu Veveří". Připraven je bohatý tematický program nejen pro rodiny s dětmi a večer je hrad mimořádně otevřen pro širokou veřejnost.

 

Mladí jdou s námi

V pondělí 24. května 2010 se bude konat happeningová akce „Mladí jdou s námi". Sraz bude 18:00 na ulici České pod hodinami.

 

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme