Známe slogan TOP 09. Změní podobu kampaně

30. 9. 2010

Senátní a komunální volby by měly potvrdit úspěch TOP 09, která se v květnu stala třetí nejsilnější sněmovní stranou. Vydává se do nich s heslem odkazujícím na rozum a reformy.

Na první polovinu října připravila TOP 09 kampaň do Senátu, která se bude na billboardech vyznačovat společným heslem. „Použijeme takřka u všech kandidátů jednotný slogan: Rozumné reformy potřebují rozumný Senát," prozradil pro ParlamentníListy.cz volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

Termín senátních a komunálních voleb se kvapem blíží, lidé budou o nové podobě Senátu a zastupitelstev rozhodovat už ve dnech 15. a 16. října. Až dosud se v předvolební kampani soustředila pozornost na místní témata. „To je obecný nešvar těchto voleb, že se hovoří spíše o regionálních tématech než o tom, co Senát doopravdy ovlivní," upozorňuje Poláček.

Kampaň má dokázat, že kandidáti dovedou najít společnou cestu

Právě proto se rozhodla TOP 09, která patří k voličsky nejatraktivnějším stranám, vydat jinou cestou než ostatní. „Rozhodli jsme se zdůraznit témata, které do Senátu patří a zdůraznit také, že tyto volby rozhodnou o tom, zda se skutečně vydáme cestou reforem, kterou jsme si vybrali před několika měsíci," vysvětluje pro ParlamentníListy.cz volební manažer TOP 09.

Právě koncem května se jeho strana pasovala do pozice třetí nejsilnější strany v zemi a v polovině příštího měsíce hodlá demonstrovat svoji jednotu. „Jsem moc rád, že naši kandidáti přes svoje priority pochopili závažnost tohoto tématu a souhlasili s heslem. Myslím, že voliči ocení, že i v kampani dokazujeme, že umíme najít společnou cestu," dodává Poláček.

Parlamentnilisty.cz, 30. 9. 2010, Rubrika: Parlament

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme