Kdo bude ideálním starostou Kutné Hory?

Lídr kandidátky TOP 09 v Kutné hoře Jaroslav Suk odpovídá na anketní otázky

15. 10. 2010

Co je podle vašeho názoru největší problém Kutné Hory a jak jej chcete řešit?

Těch problému je mnoho, nemocnice, Lorec, pivovar Všechny však mají společnou příčinu, a to je určitá liknavost, ospalost a alibismus. Problémy se nemají pouze řešit, ale hlavně vyřešit. K tomu je zapotřebí kvalitní a kompetentní tým a ten my nabízíme.

Jak podle vás funguje městský úřad? Je dostatečně vstřícný k občanům? Změnil byste něco po vyhraných volbách?

Většina zastupitelů má za sebou tří až čtyřvolební období, z čehož pramení určitá apatie a snaha problémy raději neřešit, a ty se pak kupí. To se samozřejmě odráží i na práci městského úřadu. Je třeba zásadně změnit styl, méně hovořit a více dělat, a to hlavně pro lidi a s lidmi.

Se kterým politickým uskupením si dokážete představit povolební spolupráci na radnici?

Nabídka je velice široká. Kandiduje patnáct uskupení a voliči určitě správně rozhodnou o tom, které kandidátce dají důvěru. TOP 09 je připravena na konstruktivní spolupráci v souladu se svým programem s většinou demokratických uskupení.

Proč právě vy budete ideálním starostou - starostkou Kutné Hory?

Tyto volby nejsou o ideálním starostovi Kutné Hory, ale o kvalitním týmu. Týmu, který má vizi moderního, otevřeného, sebevědomého města a chce to dokázat. Týmu, který má proti různým nezávislým uskupením výhodu v zázemí vládní stany, a tím i možnost řešit problémy města na jiné než jen komunální úrovni. Takový tým do těchto voleb vedu.

Kutnohorský deník, 15. 10. 2010, Rubrika: Kutnohorsko, Strana: 2

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme