TOP 09: Do voleb společně a s jasnou vizí

21. 4. 2012

TOP 09 pracuje na volebním programu pro podzimní krajské volby. Právě dnes se budoucími zásadními tématy zabývala Programová a ideová konference TOP 09 ve Zlínském kraji. Regionální vedení strany společně s delegáty a budoucími kandidáty ve Zlíně diskutovalo nad tím, co strana nabídne voličům v kraji.

Už nyní je zřejmé, že klíčovým tématem bude mimo jiné také řešení nezaměstnanosti v regionu, proto byl hostem konference ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek.

„Podařilo se nám postavit velmi silnou a kvalitní kandidátku. Myslím, že můžeme nabídnout lidem poctivé a zodpovědné kandidáty, kteří budou pracovat pro kraj jako řádní hospodáři,“ říká krajský předseda Evžen Uher a dodal: „Rozhodně nebudeme nic podceňovat. Počítáme s tím, že dobudujeme svoji organizační strukturu a věřím, že po úspěšné účasti v letošních krajských volbách, začneme s přípravou na komunální volby v roce 2014“.

Lídr koaliční kandidátky do kraje STAN a TOP 09 a předseda Starostů Petr Gazdík mluvil o minulé a budoucí spolupráci mezi oběma subjekty. Spolupráce našich subjektů přináší své ovoce. Pokud nám lidé dají svou důvěru, tak pro ně budeme kvalitně pracovat i na krajském úřadu ve Zlíně, míní Gazdík.

Hlavními tématy konference bylo zdravotnictví, průmysl a doprava, školství a sport a v neposlední řadě nezaměstnanost. Diskutovat přijel také ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek. Politiku zaměstnanosti v žádném případě nepodceňujeme. Odhodlali jsme se k reformám, jejichž účinnost se pozitivně promítne také do Zlínského kraje“, řekl Drábek.

Příspěvky a myšlenky přednesené na krajské konferenci a následná debata poslouží při tvorbě volebního programu právě pro krajské volby 2012. Již nyní se programem zabývá krajský volební štáb a také expertní komise TOP 09. „Konference byla velmi úspěšná a rádi bychom na ni navázali a probrali další témata“, uzavírá Evžen Uher.

Výstupy z krajské konference najdete na webu www.top09.cz/regiony/zlinsky-kraj. Na diskusi bude možno navázat na komunitním portálu TOP 09 www.my.top09.cz.

Emil Sedlařík

krajský manažer TOP 09 Zlínský kraj

21. dubna 2012 Zlín

 

Kontakt:

Mgr. Evžen Uher    Tel.: 602578158      Mail: evzen.uher@mesto-uh.cz

Bc. Emil Sedlařík    Tel.: 604229311    Mail: emil.sedlarik@top09.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme