26. 3. 2012

Letně rozkvetlá Rajská zahrada na Žižkově se stane opět dějištěm svatebních obřadů. Kulisy jednoho z nejmodernějších a nejkrásnějších parků v Praze nabízí letos pro slavnostní okamžiky novomanželům žižkovská radnice na místo své Obřadní síně hned ve čtyřech termínech od června do září.

„Předem bych chtěla všem zájemcům popřát hodně štěstí na jejich společné pouti životem a také krásné počasí v termínu, který si vyberou. Pro svatební obřady v Rajské zahradě máme samozřejmě připravenu také mokrou variantu zajištění obřadů na místě, doufám však, že ji nebudeme potřebovat,“ dodala starostka Vladislava Hujová.

Park Rajská zahrada prošel rozsáhlou obnovou před pěti lety. Jeho areál ve svažitém terénu nad Vysokou školou ekonomickou v Praze nabízí několik sportovišť, hřiště pro děti, posezení s občerstvením, ale také jezírko s umělou horskou bystřinou, obklopenou schody, které vedou k dominantě areálu s nádherným výhledem na pražské panorama – modernímu altánu. A právě tento altán v letních měsících opět ožije svatebními obřady.

Rada pro letošní rok určila pro svatby v Rajské zahradě hned čtyři páteční termíny – 15. června, 20. července, 17. srpna a 7. září. Každý z těchto pátků se bude oddávat hned ve třech časových termínech – od 10.00, 11.00 a 12.00 hodin. Případní zájemci o svatbu v Rajské zahradě si mohou objednat jeden z těchto termínů na matrice Úřadu městské části Praha 3.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme