Kandidát na senátora si připil společně s 5330 lidmi na Pilsner Festu

30. 8. 2010

V pátek 27. srpna se na dvě desítky členů Regionální organizace TOP 09 Plzeňsko zúčastnily festivalu Pilsner Fest v areálu Plzeňského Prazdroje.

Za účasti Ing. Pavla Čížka, starosty Spáleného Poříčí a kandidáta do senátu za TOP 09 ve volebním obvodu Plzeň-jih, Tomáše Jílka, místopředsedy krajské organizace TOP 09 a Mgr. Ondřeje Ženíšeka, kandidáta na primátora města Plzně, se všichni dobře bavili u dobrého piva při poslechu skvělé hudby.

Ing. Pavel Čížek akci okomentoval slovy: "Velmi rád jsem se zúčastnil festivalu Pilsner Fest a procházel se areálem Prazdroje. Už před lety jsme si se starosty uvědomili, jak důležité jsou pro každé město slavnosti, kde se mohou lidé v pohodě sejít. Jeden kolega to kdysi charakterizoval takto: "Když není v létě nebo na podzim ve městě žádná slavnost, nastane večer, všechny hospody jsou najednou plné a lidé postávají i před nimi. Baví se a rádi by si poslechli nějakou muziku." Je dobré, že si tuto potřebu Plzeňský Prazdroj uvědomuje, umí ji využít a dokáže pro takovou příležitost otevřít starou část areálu, která má, zvláště večer, neopakovatelnou atmosféru."

Předseda Regionálního výboru a kandidát na primátora města Plzně Mgr. Ondřej Ženíšek starostu Čížka doplnil. "Je skvělé, že se v Plzni taková akce koná, město se opravdu stává centrem kultury nejen západočeského regionu. Na druhou stranu podobné akce dokazují, že je potřeba vyřešit kvalitní propojení areálu pivovaru s centrem města zejména pro pěší. Davy lidí, kteří spěchají z nábřeží a přecházejí křižovatku "U Jána" za plného provozu bez možnosti využít úrovňový bezpečný přechod, příliš nesvědčí o důležitosti této turisticky atraktivní lokality. V nastávajícím volebním období budeme chtít tento problém zodpovědně vyřešit."

V Plzni dne 30.8.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme