Pardubická pálka 2013 pomůže Lentilce

13. 6. 2013

V sobotu 22. června 2013 od 9 hodin se v areálu tenisového oddílu TCV v Polabinách opět uskuteční charitativní turnaj dvojic Pardubická pálka 2013. Záštitu nad tímto ročníkem převzal také poslanec Parlamentu ČR Jiří Skalický.

 

Letošní charitativní akce, která nese opět název „Hledáme další partnery“, má především za cíl seznámit veřejnost s činností Dětského rehabilitačního centra Lentilka /více o Lentilce viz níže). V průběhu turnaje se uskuteční aukce sponzorských darů a vystoupí klienti Denních stacionářů LENTILKA a Slunečnice, hudební skupina Beerberries a kytarista Martin Langr s The Boss, taneční skupina Šup-šup team a herci Východočeského divadla. Mediálním partnerem jsou místní periodika spolu s Českým rozhlasem Pardubice.

Organizátorem turnaje je Mgr. Jan Pilný, 603 388 955,  honzapilny58@seznam.cz

 

 

O Lentilce: www.drclentilka.cz

Jedná se o příspěvkovou organizaci a nestátní zdravotnické zařízení, jejímž zřizovatelem je Statutární město Pardubice. Do denního stacionáře – Dětského rehabilitačního centra jsou přijímány děti od 18 měsíců do 7 let s poruchami hybnosti, opožděným psychomotorickým vývojem, narušenou komunikační schopností a poruchami autistického spektra. Lentilka poskytuje dětem komplexní péči fyzioteraupetickou, ergoterapeutickou, logopedickou (tradiční výukové postupy, alternativní i augmentativní komunikace), speciálně pedagogickou (individuální vzdělávací plány, RVP pro MŠ), psychologickou a péči rehabilitačního lékaře. Dále zajišťuje canisterapii, hipoterapii, muzikoterapii, arteterapii a jednorázové aktivity. Chceme touto cestou oslovit další možné partnery, sponzory či mecenáše, kteří by chtěli jakkoliv podpořit tento projekt, ať už finančně či svou osobní účastí v turnaji.

Zdenka Hanyšová Celá
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme