Tereza Vodáková - Váš Spojenecký hlas pro mladé

O Terce:

20. 8. 2024
Terka kandiduje za Spojence do krajského zastupitelstva a politika je pro ni srdcová záležitost už od roku 2018. Studuje na vysoké škole a od roku 2022 je také zastupitelkou v Jeseníku. Plní si své sny a doufá, že je budu moci plnit i pro vás!
Žije mezi Jeseníkem a Olomoucí – Jeseník je místo, kde vyrostla a odmaturovala, Olomouc je její druhý domov během studií. Časem by se ale ráda vrátila do Jeseníku a pomohla mu růst.
Co dělá mimo politiku?
Fitness: Aktivně se věnuje sportu a fitness. Tento koníček jí změnil životní styl a naučil jí disciplíně a trpělivosti – vlastnostem, které jsou v politice k nezaplacení. Dokonce soutěží v kategorii bikini fitness.
Proč kandiduje?
Chce mladým lidem ukázat, že politika není tak daleko, jak se může zdát. Krajská politika je nám blíže, než si myslíme, a Terka by ráda viděla v krajském zastupitelstvu lidi, kterým záleží na našem domově.

3 zajímavá témata:

1 Bikesharing v Jeseníku: V roce 2023 začali řešit bikesharing, populární a udržitelnou dopravu ve větších městech. Projekt by rádi spustili v roce 2025- 2026.

2 Jesenická rada studentů : Od června vede Jesenickou radu studentů, která spojuje mladé studenty. Pracují na tom, aby byl Jeseník atraktivnější pro mladé lidi. 

3 Oddávání : Věděli jste, že zastupitelé mají možnost oddávat? Terka řekla ANO a nyní několikrát do roka spojuje páry, které se mají rády a chtějí spolu strávit život.

oddavani
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme