Martin Horák - Váš spojenecký kandidát pro dopravu a lepší život v kraji

10. 9. 2024

O mně  

Jsem Martin Horák, neuvolněný místostarosta obce Ptení a právník. V Ptení jsem vyrůstal se čtyřmi sourozenci, což mě naučilo cílevědomosti a soutěživosti, které mě provázejí celým mým životem.

Zkušenosti

Již od dětství jsem organizoval tábory pro mladé, což mi poskytlo pevné základy v organizačních schopnostech a hospodaření. Tyto dovednosti nyní plně využívám ve své práci v samosprávě.

Vzdělání a vášeň pro cestování  

Během vysokoškolských studií práv jsem měl příležitost strávit dvě prázdniny prací v Yellowstonském národním parku v USA. Tato zkušenost ve mně vzbudila vášeň pro cestování a poznávání nových kultur.

Během svých cest jsem měl možnost vystoupat na Etnu, prozkoumat Balkán, projít gruzínské hory a zažít realitu africké chudoby v Keni. Z těchto cest jsem si odnesl jedno zásadní poznání: hlavním nepřítelem lidské mysli je strach. Jakmile se naučíme překonávat svůj strach, jsme schopni velkých činů.

Místostarosta a projekty  

Jako místostarosta Ptení se podílím na projektech, například:

☑️ rekonstrukce sokolovny,

☑️ budování chodníků a cyklostezek,

☑️ ekologické iniciativy. 

To vše se nám daří díky správnému hospodaření s obecními penězi a úspěšnému získávání dotací.

Proč kandiduji  

Kandiduji do krajského zastupitelstva s jasným cílem: přinést pozitivní změny a zlepšit kvalitu života v našem kraji. Zaměřuji se zejména na zlepšení stavu krajských silnic, které považuji za klíčové pro rozvoj celého regionu.

Pojďme společně budovat lepší budoucnost pro náš kraj.  

Váš Martin Horák

Horák

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme