8. 8. 2011

Přátelé,

promiňte mi ten odlehčený nadpis, ale chodí mi spoustu dopisů na téma papalášů, kteří nechají chudý lid platit regulační poplatky a sami nepustí korunu. Chápu, že se to mediální haló kolem mé hospitalizace a následných zmatků s placením dotklo mnoha lidí. Já však rozhodně nejsem z těch, kteří by si libovali ve výsadách vysokých postů. Ve své práci se soustředím na to, jak postupně kultivovat systém zdravotnictví a zneužití funkce ministra k jakýmkoli osobním prospěchům odmítám.

Přiznávám, že kolem platby vznikly určité zmatky, ale v současné chvíli je vše řádně vyřešeno. Nevznikly však z důvodu, že bych odmítal zaplatit. Za hospitalizaci v českobudějovické nemocnici samozřejmě zaplatím 60 Kč jako každý jiný občan.Pro podrobnější informace k placení poplatků přikládám návod.
Regulační_poplatky_po_1.4.2009.pdf

Lidé si často neuvědomují, že ministerský post vyžaduje nejen velkou zodpovědnost, ale také vysoké pracovní nasazení. To se bohužel promítá i do mého zdraví, takže v kombinaci s dalšími faktory se stalo, že jsem potřeboval odbornou pomoc. Čeká mě ovšem ještě týden dovolené, takže se vrátím ke své práci v plné síle a budu i nadále pracovat na reformních krocích.

Dovolte mi Vám popřát hezké léto bez zdravotních i jiných karambolů...

www.leosheger.cz
http://www.facebook.com/heger.leos

Leoš Heger
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme