Vedení KV Areny si už vybírá hlavního partnera

22. 1. 2014

KARLOVY VARY Bude za čas na KV Areně svítit logo Karlovarských minerálních vod, anebo jedné ze společností podnikatele Karla Holoubka? Jasno o titulárním partnerovi a současně sponzorovi arény by mělo být příští týden.

„Při schůzce na magistrátu jsme v pondělí dostali nabídku od jedné firmy, která je součástí společnosti Karel Holoubek - Trade Group. Jednalo by se o spolupráci zhruba na tři roky,“ řekl jednatel společnosti KV Arena Roman Maleček. Včera seznámil s touto nabídkou druhého potenciálního partnera, Karlovarské minerální vody.

S jejich obchodním vedením jednal magistrát o partnerství několik měsíců. Firma ale počátkem ledna oznámila, že od dohody zatím odstoupila s tím, že „ponechají prostor novým potenciálním partnerům“. „Do konce tohoto týdne by mělo být zřejmé, jestli přijde s jinou nabídkou než Karel Holoubek. O titulárním partnerovi bychom chtěli rozhodnout příští týden,“ uvedl Roman Maleček. Předpokládá, že logo sponzora by se mohlo objevit na přejmenované aréně začátkem března.

Zdroj: Mladá fronta DNES | Autor: (zed) | Téma: Karlovarský kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme