Pozvánka na 2. reprezentační ples Top 09 a STAN

20. 2. 2012

Zveme Vás na 2. reprezentační ples Top 09 a STAN, který se bude konat 30. března 2012 od 20:00 hodin v krásně zrekonstruované secesní Měšťanské besedě v Plzni

Svou účast na plese již potvrdili ministryně kultury Alena Hanáková, předseda poslaneckého klubu TOP 09 a STAN Petr Gazdík a místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek.

Večer bude slavnostně zahájen předtančením v podání Taneční školy Gregoriades. Ta se na parket později vrátí ještě s ukázkou latinskoamerických tanců. Těšit se můžete i na vystoupení taneční skupiny Dance Nation, barmanskou show, fire show a známé plzeňské písničkářské DUO DUBNIČKA-LAHODA. Na závěr večera je připraveno slavnostní vyhlášení tomboly, kterého se ujme režisér Antonín Procházka. Výtěžek bude věnován občanskému sdružení TY a JÁ, jež se věnuje podpoře volnočasových aktivit handicapovaných dětí. Plesem Vás provede krajský místopředseda TOP 09 Tomáš Jílek, k tanci bude hrát Taneční orchestr Miroslava Novotného.

Vstupenky v ceně 359 Kč na sezení, 159 Kč na stání jsou k zakoupení v Informačním centru v Plzni (nám. Republiky 41, Plzeň) či na www.plzenskavstupenka.cz.

Těšíme se na Vás i na Vaše přátele společně v Měšťanské besedě 30. března!

Přílohy
PDF Pozvánka na 2. reprezentační ples Top 09 a STAN.pdf (212.5 kB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme