Kolik dá partner Karlovarské KV Areně? Tajné

6. 1. 2014

Karlovy Vary - Podle ředitele Romana Malečka bude částka zveřejněna až po podepsání smlouvy s KMV

Kolik přispěje do pokladny KV Areny společnost Karlovarské minerální vody (KMV), její první titulární partner v historii? Tuto částku zatím oba partneři úzkostlivě tají.

„Zveřejníme ji až po podepsání smlouvy. Zatím jde o obchodní tajemství," zdůraznil Roman Maleček, ředitel karlovarského multifunkčního centra. A trval na tom, že nyní nic ani nenaznačí. Dodal ale, že peníze, které spolupráce mezi KMV a KV Arenou přinese, budou velmi pozitivní.

„V dnešní době je každá koruna dobrá. A navíc nám tato společnost, která patří v naší republice k největším výrobcům minerálních vod, otevře brány k jiným reklamním agenturám při pořádání sportovních a kulturních akcí v multifunkční hale," myslí si Roman Maleček.

Oba budoucí partneři by měli smlouvu podepsat v polovině ledna. A to na dva roky s dvouletou opcí. Podle dobře informovaného zdroje by měla Mattonka první rok hale přispět milionem korun, druhý dvěma miliony.

„To je málo, jak jsme si ověřili, v jiných městech jdou partneři na více než milion korun. V Liberci dostávají pět milionů, stejně tak v Plzni nebo ve Vítkovicích. Na znění smlouvy jsme proto skutečně zvědavi," dodal zdroj.

Po podepsání smlouvy s novým titulárním partnerem se KV Arena přejmenuje na Mattoni Arenu. Název společnosti ale podle Malečka zůstává stejný. „A to jak v obchodním rejstříku, tak v dalších smluvních vztazích . Měnit to by bylo nejen velmi složité, ale také drahé. A vlastně to v této době vůbec nejde, vždyť KV Arena je ještě půl roku v záruce," vysvětlil šéf haly. Pokud by ale Mattonka například vstoupila do KV Areny majetnicky, pak Maleček připustil, že by se název měnil i v obchodních záležitostech.

Stejně tak se nebudou měnit hlavičkové dokumenty a barva, jíž nyní hala používá. Jako stoprocentní společnost města má design v červené barvě, zatímco Mattonka má barvu modrobílou. Podle ředitele Malečka se sjednotí pouze grafika na webových stránkách a nastaví se nové technické parametry. K multifunkční hale patří také bazénové centrum a po dostavbě i venkovní bazén a hala pro míčové sporty.

KV Arenu město postavilo před šesti lety."

Zdroj: denik.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme