Zahájení Olympiády dětí a mládeže bude velkolepé

23. 5. 2024
Tu pravou olympijskou atmosféru zažijete na břehu Malše v Českých Budějovicích!
Slavnostní zahájení Olympiády dětí a mládeže 2024 startuje v neděli 23. června na Náplavce u Dlouhého mostu a bude velkolepé. Organizační tým Jihočeského kraje jehož členem je rovněž Pavel Klíma (TOP 09) se přípravě a realizaci olympiády věnuje opravdu důkladně. Na samotném zahajovacím ceremoniálu vás proto čeká nezapomenutelný program.
Samotným mladým sportovcům - účastníkům olympiády doporučujeme "večerku" kolem 23 hodiny, protože je další den čeká ostrý start a boj o medaile. Autorkou návrhu medaile je studentka SUPŠ Bechyně Klára Kochová. 
‚‚Výběr návrhu medaile byl pro nás opravdu zásadní. Právě tato trofej bude pro mladé sportovce trvalou připomínkou krásných okamžiků, které na olympiádě prožili. Bylo důležité, aby její podoba byla nenásilně propojena s Jihočeským krajem. Návrh Kláry Kochové nás ihned zaujal, neboť citlivě a kreativně dokázala spojit sportovní motiv s regionální symbolikou,“ podotýká náměstek hejtmana pro oblast sportu Pavel Klíma.
TOP 09 JHC mezi své priority řadí podporu sportovních aktivit dětí. Děkujeme Pavlovi Klímovi za jeho trvalý zájem o tyto aktivity i schopnost své vize proměňovat v realitu!

Eva Marečková 

Štítky
Osobnosti: Pavel Klíma
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme