Pseudohistorické vozy, ruličkáři a další podvodníci musí pryč

Také vám připadá, že si každý venku dělá, co chce? Jak je možné, že v Karlově ulici snad každý večer stojí nelegálně taxi a okrádá turisty? Proč v Pařížské nebo Celetné stojí pseudohistorické vozy v modré zóně nabízející své služby? Jak je možné, že vám kdekoliv na ulici nabízejí turistické služby? Případně drogy nebo vás lákají do vykřičeného domu? Ruličkáři každý den okrádají turisty směnou jejich peněz za prošlé běloruské rubly pod kamerami policie a bojí se jen jednoho: Janka Rubeše. A proč je stále tolerováno zakázané týrání zvířat na ulici? Odpověď je jednoduchá: nikdo to neřeší, a tak si kdekdo dělá, co chce. Tenhle disneyland musí skončit. A máme na to plán. Chceme iniciovat a podpořit vznik a provoz speciální složky městské policie.

https://www.top09.cz/regiony/praha/regionalni-organizace/praha-1/elitni-slozka-mestske-policie-pro-reseni-hluku-29916.html

Její příslušníci budou speciálně vycvičení a vyškolení primárně k řešení nočního hluku, ale také se budou věnovat odhalování výše uvedených prohřešků. Jedině kontinuální sofistikovanou činností takové speciální jednotky dokážeme nastolit pořádek v ulicích a dodržování platné legislativy.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme